KezdőlapBulvárTóth Gabi és Ádok Zoli énekli a Való Világ főcímdalát

Tóth Gabi és Ádok Zoli énekli a Való Világ főcímdalát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Gabi és Ádok Zoli duettet énekelnek! Nem is akármilyet, ugyanis õk adják hangjukat a ValóVilág 4 főcímdalához. A két énekes ugyan ismerte eddig is egymást, mégis ez az elsõ alkalom, hogy közösen dolgoztak.

– Nagyon jól passzol egymáshoz a hangunk is, úgyhogy nagyon jó volt vele dolgozni itt a stúdióban, éreztem, hogy tényleg támogatja az embert, és olyan inspiráló volt, hogy mennyire élvezi az egész munkát, és mennyire beleadja mindenét – mondta Tóth Gabi.

Tóth Gabi nem elõször adja a hangját nagy produkcióhoz. Az X-Faktor egyik élő show-jában nemrég sztárvendégként léphetett fel, amivel teljesült egy nagy álma.

– Lehet, hogy sok rossz történik az ember életében, és nem úgy alakul, ahogy azt mindig szeretné, a karrierje szempontjából, de mindig gyümölcsözik, és mindig eljön az a pillanat, amikor elértem az álmomat.

Ádok Zoli is mérföldkőnek érzi ezt a felkérést, és azt is, hogy Gabival együtt fakadhat dalra. Na meg 14 hetes kutyusával, Zoknival, aki amolyan stúdiókutya lett az elmúlt hetekben. Zoli – ellenben Gabival – még nem szerepelt reality show-ban. És most sem költözik be a Villába. Ennek ellenére nem volt nehéz átéléssel énekelnie a főcímdalt.– Hajón dolgoztam három évig, és ez is egy ilyen zárt világ, és ott is kifoghatja az ember, hogy esetleg nem jön ki jól a kamerákkal, de ott nincsenek kamerák – tette hozzá Ádok Zoli.

A ValóVilág házban viszont nagyon is lesznek! November 20-án tehát indul a show, méghozzá celebjeinkkel. Valamint a vadiúj fõcímdallal!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet