KezdőlapBulvárTóth Gabi kifakadt az őt kritizálókra: "Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le!"

Tóth Gabi kifakadt az őt kritizálókra: „Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Gabit többen is azzal vádolták, hogy pedofilokat támogatott azzal, hogy nem vett részt a múlt pénteken megrendezésre került gyermekvédelemért rendezett tüntetésen.

Az énekesnő Instagram-oldalán fakadt ki, miután, állítása szerint, rengeteg bántó és támadó üzenetet kapott amiért, hogy nem vett a pénteki tüntetésen, ahol számos influenszer azért kampányolt, hogy a kormány valós intézkedéseket tegyen a gyerekek védelmében.

„Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek?” – kérdezte videójában Tóth Gabi.

„Tényleg idáig jutottunk? Tényleg: meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el? Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam!” – jelentette ki Tóth Gabi.

„Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le! Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, járok, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni” – mondta az énekesnő közösségi oldalán.

Tóth Gabi azt is elmondta, fogalma sincs hogy fajultak el a dolgok idáig.

„Van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amit a mai napig nem tudom, hogy hogy fajulhattak idáig. Hogy hol van az emberekben a méltóság, az empátia, hogy meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?” – kérdezte az énekesnő 24 óráig látható Instagram-Storyjában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet