KezdőlapBulvárTóth Gabi összegezte a 2023-as évét: „Ne engedd, hogy irányítsák az életed,...

Tóth Gabi összegezte a 2023-as évét: „Ne engedd, hogy irányítsák az életed, ha a családod teszi, akkor se”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Gabi az egyik legmegosztóbb híresség lett 2023-ban, az énekesnő lavinát indított el, amikor bejelentette válását, nem sokra rá pedig kiderült már rá is talált a szerelem, Szabó Bence Máté oldalán.

Egy hosszú bejegyzésben ecsetelte Tóth Gabi az idei évét, amely eddigi életének talán legmegosztóbb, legzűrzavarosabb éve volt. Az énekesnőről rengeteg cikk született, a közösségi oldalon valóságos gyűlöletcunami indult ellene, amikor kiderült, hogy elválnak férjével, miután rátalált az új szerelem a Fricska együttes táncosának oldalán.

Az énekesnő az év utolsó napján vette számba a 2023-as évét, levonta a következtetéseket, ugyanakkor tanácsokkal látta el rajongóit. Az énekesnő bejegyzését lentebb olvashatjátok!

„2023.. sose feledlek..

Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal … testben és lélekben… megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben)
Sok hibámból tanultam…

sok emberi játszmából tanultam… megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből…

megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak..

Megtanultam, hogy mindig az első érzés az igazi, hogy hinni kell akkor is, amikor mindenki mást akar, hogy csak te tudod igazán azt, ami jó neked…

Engedjetek meg pár “tanácsot” egy ilyen év után:

Ne engedd, hogy “debilizáljanak”, hogy nem vagy jó és erős…, ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj, fuss…

Ne engedd, hogy irányítsák az életed… ha a családod teszi, akkor se, ha a barátaid, akkor se… ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek.. merj onnan kilépni , mert mérgezni fog… nagyon … ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor! Jogod van az érzéseidhez!

Nem vagy egyedül!

Elég egy ember önzetlen szeretete…

Elég egy mosoly a gyermekedtől, aki lát téged és azt szeretné , hogy boldog legyél, mert akkor fogja érezni a biztonságot! Te is érezni fogod a biztonságot! Meg lehet találni! Magunkban…

Fel tudsz állni!

Magadért tedd meg! Gyermekedért tedd meg!

Szintet lépsz, ahol feltétel nélküli szeretet vesz majd körül .. ezt biztosan állíthatom

Nem akarom osztani az észt…

Közhelyeket puffogtatni…

Csupán megfogadtam kislány koromban, hogy bátorítani fogok embereket.. hogy nektek is jár, hogy megérdemlitek a szeretetet, a jót, a szépet, a nehezet, a fájdalmat, a boldogságot, a pihenést, az utazást, a szerelmet, az életet!

2024 a megélések , újrakezdések éve lesz számomra.. a tiszta lap, ami mindenkinek jár!

Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást!

Legyetek bátrak! Ne féljetek! Szeretettel, Gabi” – írta az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet