Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Őt és édesanyját is ledöntötte a betegség.

A Családvarázsnak adott interjút Tóth Gabi énekesnő, aki arról beszélt, hogy az egész családja elkapta a koronavírust, beleértve egyéves kislányát is. Az énekesnő anyósa a munkahelyén betegedett meg, ezután pedig ők is elkapták a betegséget.

“Az édesanyám és én voltunk, akiket ledöntött, iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, nagyon furcsa tünetekkel jelentkezett. Olyan testi tünetek, amiket még soha életemben nem éreztem” – mondta az énekesnő, akit rosszabbul érintett, hogy kislánya is beteg lett.

“A lelki-mentális része volt nagyon-nagyon nehéz, én öt kilót fogytam. Olyan erőt adott a gyerek, hogy őt el kell látni, hogy igazából nem is foglalkoztunk azzal, hogy velünk mi van. Olyan szóba se jöhetett, hogy engem ledöntsön, hogy ne tudjak felkelni. Pedig volt olyan pont, amikor úgy éreztem, hogy nem bírok kikelni az ágyból, de aztán rágondoltam arra, hogy itt van a gyerekem, akinek nagyobb szüksége van rám, mint valaha.” – mondta Tóth Gabi, aki hozzátette, lelkileg nagyon megerősödtek.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!