Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

nagy_alexandra4

A Barátok közt szőke szépsége nem is olyan törékeny lány, mint amilyennek hinnék. Nagy Alexandra igazán férfias sportot űz; immáron egy éve a boksz szerelmese. Alexandra a MezTelenül stábjának mutatta meg, hogy igazán kemény csaj.

Új, eddig ismeretlen arcáról ismerhetik meg a rajongók a Barátok közt sztárját. Nagy Alexandrát a SportKlub bokszedzésen kapta lencsevégre.

„Korábban úgy érzetem, az emberek nem vesznek komolyan, kis törékeny lánynak gondolnak. Most, hogy egy éve bokszolok, sokkal magabiztosabb vagyok és ráadásul meg is tudom védeni magam”
– mesélte Alexa, aki a kemény sportba is belecsempészett egy kis nőiességet.

– „Attól, hogy férfias sportot űzök, nem jelenti az, hogy én magam is fiús lennék, sőt nem hazudtolom meg magam a kesztyűm, a fogvédőm, sőt még a boksz-zsákom is rózsaszín” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Alexandra a SportKlub stábjának azt is elmesélte, hogy a boksz segít a mindennapi stressz leküzdésében is.

Ha kíváncsi a szép szőkeség többi sportos titkára is, ne hagyja ki a MezTelenül Február 8-án 18:30-kor kezdődő adását a SportKlubon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!