Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Berki Krisztián az Éden hotel forgatásai miatt elbúcsúzik a FEM3 Cafétól. Czippán Anett mellett minden héten más-más férfi sztár fogadja majd a vendégeket. Az első héten Kasza Tibi lesz a műsorvezető.

kasza-tibi

Az Éden hotel forgatásai hamarosan megkezdődnek Costa Ricán, ezért a stratégiai reality műsorvezetője, Berki Krisztián is hosszú hetekre búcsút int Magyarországnak és így a FEM3 Cafénak is. Czippán Anett azonban nem marad egyedül, sőt, a változatosság jegyében minden héten más-más sztár lesz a műsorvezető társa.

Anett az első héten rögtön egy nagydumás showman-t kap maga mellé, ugyanis Kasza Tibivel vezetik majd az élő adást. Tibi izgatottan várja az újabb feladatot és úgy érzi, méltó módon őrzi majd a „Berki-örökséget”.

“Krisztián jó néhány tanáccsal ellátott, többek között, hogy nem nagyon kell felkészülnöm, Anett úgyis profi és mindent megold, nekem elég improvizálni.” – mondta viccesen Kasza.

“Azt is elárulta, hogy mindig legyen nálam szénhidrát, mert Anettre 11 körül rátör az éhség, ilyenkor ezzel lehet megmenteni. Komolyra fordítva a szót, nagyon várom ezt a hetet és bízom benne, hogy a nézők is szeretni fogják a párosunkat.” – tette hozzá.

Az, hogy kik lesznek még Anett műsorvezető partnerei, hamarosan kiderül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!