KezdőlapTVMegasztárEz a kutya gyanútlanul szunyókált egy kisállatboltban, amikor váratlan látogató ékezett hozzá!

Ez a kutya gyanútlanul szunyókált egy kisállatboltban, amikor váratlan látogató ékezett hozzá!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az állatok hihetetlen módon szocializálódnak. Amikor azt gondolod, hogy na ezek biztosan jóban lesznek, akkor egy percig sem férnek meg egymás mellett. És, amikor a legrosszabbra számítasz, édesen összebújva alszanak egész nap.

Ez a kutya gyanútlanul szunyókált egy kisállatboltban, amikor váratlan látogató ékezett hozzá!

Vajon mitől függ, hogy melyik állat kivel lesz éppen jóban?

Egy kisállatkereskedésben egymás melletti ketrecben kapott helyett egy pajkos kis kutya, és egy nyávogó szőrgombóc. A kutya békésen szunyókált, és arra várt, hogy valaki magával vigye egy igazi otthonba. A cica pedig nem bírt magával, unatkozott.

Gondolt egyet, és elindult felfelé a ketrec oldalán, azonban elég nehezen boldogult, mivel a zárka fala üvegből volt. De a kitartó munka meghozza az eredményét. Addig kapaszkodott, amíg sikeresen ki tudott szabadulni. Mi nagyon drukkoltunk neki!

A kis nyávogógép nem a korlátok nélküli világot, hanem a szomszédos ugyanolyan üvegzárkát választotta. Itt sokkal szebb volt az élet, hiszen pajkos szomszédja egyből egy hosszantartó üdvözléssel fogadta.

https://www.youtube.com/watch?v=zME9ENZOiF8

Ki ne örülne egy ilyen szomszédnak? Ennivalóak!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet