Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Maradjtalpon_Alex

A Maradj talpon! vasárnapi különkiadásában Gundel Takács Gábor vendégei A DAL 2013. Eurovíziós Dalválasztó Show résztvevői közül kerülnek ki.

A 11 játékos Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Odett, Cserpes Laura, Polyák Lilla, Puskás Péter, Vastag Tamás, Gyurcsík Tibor, Pál Dénes, Baricz Gergő és Mits Gergő (United). A győztes nyereménye 2 millió forint értékű videoklip készítése a közmédia jóvoltából.

Maradjtalpon_Gyurcsik

A nézői nyomásra továbbra is képernyőn maradó vetélkedő a szokottnál is jobb hangulatban zajlott, az énekesek folyamatosan froclizták egymást. Két határon túli születésű énekes párbaját is láthatjuk a vasárnapi Maradj talpon! különkiadásában, hiszen Keresztes Ildikó marosvásárhelyi, Gyurcsík Tibor pedig dunaszerdahelyi születésű. Tibor fejszámolási feladatot kap, meg kell mondania, hány húrja van összesen 2 basszusgitárnak és három flamenco gitárnak, de az énekes váratlanul leblokkol, Keresztes Ildikó pedig Mits Gergő és Baricz Gergő személyében vehemens súgókra talál. Az, hogy ez kisegíti-e a rutinos énekesnőt a nehéz helyzetéből és hogy végül ki nyeri meg a 11 játékos közül a 2 millió forint értékű videoklip készítését kiderül a vasárnapi adásból.

Maradjtalpon_keresztes

Az adás végén országos tévépremier keretében a nézők az M1-en láthatják először ByeAlex malmői bemutatkozó klipjét, amely a Kedvesem című dal remix változatához készült.

Fotók: MTVA -„A versenyzők a játék előtt kipróbálhatták, milyen az, amikor a mélybe zuhannak”


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!