KezdőlapBulvárTVTolvai Reni összeköltözik Kállay-Saunders Andrással

Tolvai Reni összeköltözik Kállay-Saunders Andrással

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tolvai Reninek Kállay-Saunders András az igazi! Az énekesnő a FEM3, Másképpen című műsorában beszélt erről Joshi Bharatnak. A Megasztár 5 győztese azt is elárulta, hogy a napokban elhagyja nyereménylakását és összeköltözik szerelmével.

A fiatal énekesek nem a nyilvánosság előtt élik a szerelmüket, talán ezért is merül fel újra és újra a pletyka, miszerint valójában nem is alkotnak egy párt. Reni ezt határozottan cáfolta.

– Mivel a Megasztár által mind a ketten ismertté váltunk, kellemetlen, hogy nyilvános helyen mindig nézik, mit csinálunk. Ezért nem csókolózunk, ölelkezünk nyilvánosan. Mondhatjuk, hogy együtt élünk, hol én vagyok Andrásnál, hol ő nálam. Most, hogy lejár az egy évem a nyereménylakásban, azt tervezzük, hogy összeköltözünk. – mesélte Reni Joshi Bharatnak.

Reni rendezte a kapcsolatát András édesanyjával is, sokat beszélgetnek, így most már az asszonynak sincs ellenére a fiatalok kapcsolata. A nagyváradi lány úgy érzi, megtalálta a szerelmet András oldalán, ezért meg is állapodna mellette.

– Nincs másra szükségem. Semmi sincs benne, ami engem zavarna. Le tudnám vele élni az életem. – árulta el a Megasztár 5 győztese.A teljes beszélgetést – amelyben az is kiderül, levetkőzne-e egy magazinnak Tolvai Reni – pénteken 17.40-kor láthatják a nézők a FEM3 csatornán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet