Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szombaton, október 26-án lesz pontosan 15 éve annak, hogy elindult a Barátok közt. Az RTL Klub napi sorozatában jelenleg öt olyan szereplő van, aki a kezdetektől fogva tagja a csapatnak. Egyikőjük a dr. Balogh Nórát megformáló Varga Izabella, akivel Barabás Évi készített interjút a Portré számára.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az adást jövő héten vasárnap láthatják a nézők, melyből az is kiderül, Iza szeret főzni. Halászléja egyenesen különleges.

– A recept a nagymamámtól származik, és lényege, hogy bőséggel vannak benne zöldségek, fehér- és sárgarépa, valamint babérlevél és borókabogyó. Ettől az egésznek elképesztően finom zöldség íze lesz a hal íz mellett – meséli Iza, aki bár a stábnak hallevest még nem főzött, ám gyakran előfordul, hogy kellemes illatok terjengenek a Barátok közt stúdiójának első emeleti folyosóján.

– Van egy kis konyhánk, ahol ketten-hárman időnként nekiállunk főzni. Egyvalaki bevásárol, elkészítjük az ételt, majd körbeüljük az asztalt. Egyébként Nóraként a sorozatban nem tudok főzni, de én szeretem azt a kettősséget, amit köztünk van. Igaz, néha titokban próbálok “javítani” rajta – tette hozzá.

Varga Iza a vajdasági Óbecséről származik, és már gyerekkorában imádott a színjátszókörben szerepelni. Természettudományi szakmunkatársi végzettséget szerzett, s bár pszichológus is szívesen lett volna, végül a színészet mellett döntött. 1993-ban jött Magyarországra, 1998-ban kezdte el forgatni a Barátok közt-öt. Rajta kívül Ábrahám Edit, Szőke Zoltán, Várkonyi András és Tihanyi-Tóth Csaba szerepel a sorozatban a kezdetektől fogva. Ám Rékasi Károly sincs sokkal lemaradva tőlük, ő 14 éve játssza Barta Zsolt szerepét.

A Barátok közt 15 éves születésnapjáról az RTL Klub nézői nemcsak a Portréban, hanem a Fókuszban is láthatnak majd részleteket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!