Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Október 6-án 21:35-kor a SuperTV2-n indul a Kasza! show harmadik évada. Az adás sztárvendége Várkonyi Andrea, akiről eddig nem hallott titkokat is megtudhatnak a nézők.

IMG_5837

Harmadik évadához érkezett a SuperTV2-n a Kasza! show. Október 6-tól minden hétfőn, 21:35-től találkozhatnak a nézők Kasza Tibivel és sztárvendégeivel. A humor, a szókimondó poénok és a zene továbbra is szerves részei lesznek a műsornak, melynek Tibi nem csak műsorvezetője, de a háttérmunkálatokból is kiveszi a részét.

– Mivel a műsor a nevemet viselni, természetes, hogy saját gyermekemként tekintek rá. Nagyon büszke vagyok arra, hogy már a harmadik évadnál tartunk. Változtatások évadról-évadra vannak, hogy minél inkább olyan produkciót tegyünk a képernyőre, amely kiszolgálja a nézői igényeket. Az első adásban Várkonyi Andreát láttam vendégül, akiről Bochkor Gábor árult el nekem háttér-információként olyan – eddig nem hallott – titkokat, amelyekkel az interjú során szembesítettem Andit. Izgalmas évad elé nézünk – árulta el a show névadója.

Az első adásban a Tények csinos híradósán kívül az aranytorkú énekesnő, Hien, a Sztárban sztár versenyzője, Vastag Tomi, valamint Joshi Bharat, Cseke Katinka és Szandi is Kasza Tibi vendégei lesznek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!