Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 29 éves Emma Marshall életét majdnem egy titokzatos betolakodó. A fiatal nő új lakásba költözött, majd kis időre rá hanyatlani kezdett az egészsége, egyre rosszabbul érezte magát. Krónikus fáradságban szenvedett, memóriakiesése lett és a haja is elkezdett kihullani.

A lakásban tanyázó penész igazi ellenség. Emma Marshallnak komoly egészségügyi problémái lettek a hívatlan “vendégtől”. A nő 2014-ben költözött új lakásba, ám kis időre rá az egészsége megromlott. Fejfájások gyötörték, folyton kimerült volt és bőrkiütései lettek, nem beszélve a hajhullásról.

A nő először azt hitte, hogy problémáját a mindennapi stressz okozza. 2015-ben állapota súlyosbodott, egy nagyon erős vesefertőzést kapott, majd eltörte a karját egy rossz esés közben. Ha mindez nem lett volna még elég, vakbélműtéten is átesett.

4 évvel ezelőtt az állapota még súlyosabbá vált. Elviselhetetlen fejfájások gyötörték, memóriakiesése lett, álmatlanságok gyötörték, aknés lett az arca, és megfázásra utaló jelek gyötörték. 2018-ban Emma Marshall már alig tudott kikelni az ágyból, olyan rosszul volt.

Számos kivizsgálás után a nő végre megtudta ki a felelős a tüneteiért: a lakásban tanyázó penész. Lakásának fürdőszobájában egy hatalmas fekete penészfolt éktelenkedett, ám ő sosem törődött különösebben vele. A szervezetében jelen levő mikotoxinok száma igen magas volt, gyakorlatilag a lakásban lévő penész mérgezte a nő szervezetét.

“Amikor találkoztam a funkcionális medicina egyik szakértőjével és elmeséltem neki, hogy milyen környezetben éltem és dolgoztam, és amikor elmondtam neki, hogy 2014 óta vagyok rosszul, amikor az új lakásomba költöztem, egyből kapcsoltam.” – mondta Emma Marshall.

Miután kiderült az igazság, a nő az egész lakást kitakarította, fertőtlenítette és egy kemény méregtelenítő kúrát tartott, hogy megtisztítsa szervezetét.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!