Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kiderül a meztelen valóság Majkával, aki új műsorában nem fél feltenni a legrázósabb kérdéseket sem.

Az ózdi vagány újra kinyitja a száját és nem fél megkérdezni azt sem, amit mindenki más igen! Szeptember 19-től a TV2-n az ÖsszeEsküvük késő esti kísérőműsorában, az Esküdjben faggatja a szereplők rokonait, barátait, rajongóit és természetesen a vendégül látott celebek sem rejtik majd véka alá a véleményüket a műsor legizgalmasabb és legpikánsabb eseményeivel kapcsolatban.

Az Esküdjben a játékosok minden múltbeli titka feltárul és köszönhetően a késő esti műsorsávnak, a korhatáros tartalmak is bemutatásra kerülnek.

Majka a maga humoros, szókimondó stílusában kommentálja a napi történéseket és biztosak lehetünk benne, hogy nem kerüli majd a rázós, megbotránkoztató és pikáns témákat sem.

– Este tizenegy után végre nem kell lakatot tenni a számra! Azon leszek, hogy gátlástalanul röhöghessek én is és a nézők is, úgyhogy show-t csinálok, ezt megígérhetem! – árulta el Majoros Péter.

Esküdj – szeptember 19-től minden hétköznap 23:50-től a TV2 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!