Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kritikusok szerint nem jött be az RTL Klub két fenegyerekének új, vasárnap esti műsora. Szerintük Sebestyén Balázs és Vadon Jani sokszor túllőtt a célon, még sértegetések is elhangzottak, nem is kevésszer a Vundersőn és Zuperszexi-ben. A csatorna mégis új lehetőséget ad Balázsnak, hiszen a tavaszi szezonban egészestés showműsort vezethet.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Nem volt hosszú életű Balázsék műsora, hiszen több ízléstelen húzással is előrukkoltak, Egervári Sándor szövetségi kapitány elhunyt felesége kapcsán is poénkodtak. Ez a folytatásban sem változott, így a nézettségi mutatók is eléggé ingadoztak, sokan kapcsoltak el a műsor ideje alatt.

A kritikusok szerint ez a bukás egyértelmű jele volt. A kereskedelmi csatorna mégsem bánkódhatott a nézettségi eredmények látták, hiszen ezzel a gyengébb teljesítménnyel is sikerült megelőzniük a konkurens csatornát. Éppen ezért, a rossz kezdés ellenére mégis kilenc adást gyártottak le.

Sajtóinformációk szerint az RTL Klub nem küldi „kényszerszabadságra” Sebestyén Balázst, hiszen tavasztól egészestés műsort kap, ami azt jelenti, hogy továbbra is bíznak benne, hogy a nézők ezután is rákapcsolnak a kereskedelmi tévé műsorára. A RTL Klub programigazgatója nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesüléseket.

Forrás: BorsHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!