A hét utolsó házigazdájaként Hűvösvölgyi Ildikó mindent megtett a sikerért, hiszen filmrendező férjét, és két lányát is segítségül hívta a jó hangulat érdekében.
A színésznő budai otthonában fogadta a Vacsoracsata e heti csapatát, de nem volt könnyű dolga, hiszen négy kiválóan sikerült estén volt túl a társaság.
Hűvösvölgyi Ildikó menüsora:
Előétel:
Libamájjal töltött gombafejek salátaágyon
Főétel:
Tavaszi borjúragu
Desszert:
Linzeres kálvinista mennyország
Tipp: Finom receptekre vágysz? Kattints IDE.
Hűvösvölgyi férje, a dokumentum filmrendező, Kisfaludy András segítségével készítette el a főételt, amelyhez – csak az íze kedvéért -, egy igazán különleges alapanyagot, mangalica szalonnát is felhasználtak. A vacsora olyannyira jól sikerült, hogy a vendégek kétszer is szedtek a levesből, Müller Attila pedig mindenből repetát kért. A záró meglepetés-produkcióhoz Ildikó két csinos lányát is bevetette. Mivel a színésznő eredetileg zongoraművész szeretett volna lenni, ez a hangszer nagyon fontos szerepet tölt be az életében. Két lányával együtt közös éneklésre buzdította a vendégeket, eredményesen.
Hogy ki nyerte az e heti Vacsoracsatát, az kiderül az október 29-ei, pénteki adásból 19.05-kor.