Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Még csak alakul Müller Attila, a Cool TV műsorvezetőjének háza, mégis otthonos körülményeket teremtett a Vacsoracsata e heti vendégeinek fogadásakor.

Attila kezdte ezen a héten a vendéglátást, és bár igazi nagyágyúk, a hazai színházi élet elismert alakjai a partnerei, mégsem volt megilletődve. Balázsy Panna mellett Bencze Ilona, Hűvösvölgyi Ildikó és Szolnoki Tibor is remekül érezte magát Attila alakuló otthonában. A műsorvezető büszkén mutatta azokat az ereklyéket, amelyek színes pályafutását meghatározták: korábban színészként is kipróbálta magát, de a műsorvezetés mellett a zenére is jut ideje a Stylaw együttes tagjaként.

Attila menüsora:
Előétel: mérges juhsajtos zöldségrolád
Főétel: chilis babbal töltött burgonyák
Desszert: chilis almatócsni

Attila már a vendégek fogadásakor is igyekezett valamilyen különlegességgel előrukkolni, hiszen egy íjjal eltalálva a céltáblát derült ki, milyen itallal kezdődik a vendégek estéje. Koktélok, sör, bor, pálinka volt terítéken, a koktélokat Attila készítette el. Bár a csípős főétel többnyire kifogott a vendégeken, a tábortűz melletti örömzene – Attila gitáron és szaxofonon is játszott -, mindenkinek elnyerte a tetszését.

Hogy mennyire értékelték az estét a vendégek és melyik fogás ízlett nekik a leginkább, kiderül október 25-én hétfőn este 19.05-kor a Vacsoracsatában.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!