KezdőlapBulvárVadonatúj formátummal tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriella

Vadonatúj formátummal tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriella

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vadonatúj formátummal tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriella, aki a TV2-n vezeti majd az Egymás szemében című műsort.

Kis kihagyás után visszatér a képernyőre Jakupcsek Gabriella, aki a közmédia után a TV2- folytatja, mégpedig egy teljesen új formátummal, amelynek magyar verziója egyidőben indul el a franciaországi és ausztráliai műsor is.

„Merőben más műfaj, mint amiket eddig megszokhattak a nézők. A fő emóciója, hogy olyan embereket hozunk össze egymással, akik nem fizikailag, hanem lelkileg szakadtak el egymástól. Műsorvezetőként én leszek az, aki megpróbálja beindítani a békülés folyamatát. Nagyon izgalmasnak találom ezt az érzelmekkel átszőtt formátumot, és inspirál, hogy a műsor által civilek életébe láthatok bele. Vájkálás, harc és látványos kiteregetés nélkül, sok őszinte pillanattal” – mondta a műsor kapcsán Jakupcsek Gabriella.

Az Egymás szemében című műsor távol áll a talkshow műfajától, kerüli a kiélezett, felhergelt konfliktusokat. Valódi emberi problémákra fókuszál, amelyeket természetes közegükből kiemelve, mesterséges körülmények közé helyez. A hangsúly az érzelmekre és a bonyodalmak lehetséges megoldására koncentrálódik – áll a szerkesztőségünkbe elküldött közleményben.

Jakupcsek Gabriella a végső megoldás reményében, egyedülálló stúdiókörülmények között próbálja átvezetni a párosokat a problémán, feloldva az évek óta húzódó nehézségeket. A műsorvezetőt hosszú hónapok óta először láthatják a nézők a képernyőn, most egy olyan műfajban tér vissza, amelyet igazán testhezállónak érez.

„Sokan szakadnak el számukra fontos emberektől, én az a típus vagyok, aki igyekszik megtalálni a visszautat. Ezt az attitűdöt igyekszem belevinni majd a műsorba is. Nem tudom ezeket a felgyülemlett érzelmeket magamban hurcolni, ezért mindig teszek egy kísérletet arra, hogy normalizálódjon a viszonyom a másik féllel. Viszont van olyan, aki természeténél fogva nem képes erre, nekik próbálunk ezzel segíteni” – tette hozzá a műsorvezető.

A szereplők mindennapi emberek – irodai dolgozók, tanárok, nővérek, sofőrök – akikkel könnyen azonosulhatnak a nézők.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet