KezdőlapBulvárVajna Tímea elmondta milyen özvegynek lenni

Vajna Tímea elmondta milyen özvegynek lenni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Andy Vajna három hónappal ezelőtt hunyt el, özvegye közösségi oldalán mondta el milyen volt nélküle ez negyedév.

Nehezen teszi túl magát Vajna Tímea férje halálán, mind mondja, a legfontosabb embert veszítette el, aki nemcsak a férje volt, hanem a lelki támasza, igaz barátja is.

“Negyedév telt el… Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam. Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)…és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról…” – írja Andy Vajna özvegye.

“Folytatom, amit felépítettél és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni… Nagyon hiányzol!” – írta Vajna Tímea Instagram-oldalára.

Az insta posztban egy Rambo70-es feliratú pólóban szerepel, Rambó fejére ha minden igaz volt férjét photoshopolták.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet