Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hamarosan egy könyv jelenik meg az egykori producerről, amiben özvegye sokat elárul a házasságáról.

Terjedelmes interjút adott Vajna Tímea a Story-nak, ahol őszintén beszélt arról, hogyan ismerkedett meg egykori férjével, Andy Vajnával, és hogy milyen volt az életük. Az interjúban az is elhangzott, hogy hamarosan megjelenik egy exkluzív interjúkötet, amelyet Návai Anikó jegyez, és amelyben még több betekintés lesz az egykori szerelmesek életébe.

Vajna Tímea az egyik beszélgetés során elmondta Návai Anikónak, hogy a volt producer hónapokig ostromolta, míg beadta a derekát. Ez pont azután történt, hogy az özvegy volt barátja bántalmazta őt.

“A volt barátom feljött hozzám, megvert és megerőszakolt. Akkor fordultam Andyhez, hogy tud-e nekem ajánlani egy ügyvédet. Felajánlotta, hogy megvéd és segít bármiben, ha szükségem van rá.” – mesélte Vajna Tímea.

“Nem voltam jól lelkileg, mindig felmentem hozzá az Abos utcai lakására, és mint két lelki sérült ember, beszélgettünk egymással. Benne még friss volt a fia elvesztése utáni fájdalom, bennem meg a Damu-ügy. Felajánlotta, hogy menjünk el valahova Európába, Rómába, azt hiszem. És még a közös út előtt kérte, hogy aludjak vele. (…) Andy belém szeretett, és én is nagyon megszerettem őt. Akkor döbbentem rá, hogy tényleg szerelmes vagyok belé, amikor szakítottunk és sírtam utána.” – emlékezett vissza az özvegy.

Vajna Tímea azt is elárulta, nem élt nagylábon, kapcsolatuk elején Andy Vajna igen fegyelmezetten költekezett rá.

"Mindig számíthatott rám. Ott voltam mellette, kötöztem a sebeit, ápoltam, fürdettem, viccelődtem vele, jókedvre…

Geplaatst door Story op Woensdag 28 augustus 2019

“Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított… És később adott egy hitelkártyát, amivel bárhová bemehettem és vásárolhattam. Sokszor a barátnőimnek vásároltam, nem magamnak. (…) Előfordult, hogy Andy a hónap végén megdorgált, hogy túl sokat költöttem, de egyébként szabad életet biztosított” – mondta az özvegy, aki még mindig nem tette túl magát férje elvesztésén.

“Mindig számíthatott rám. Ott voltam mellette, kötöztem a sebeit, ápoltam, fürdettem, viccelődtem vele, jókedvre derítettem.” – válaszolta Vajna Timi a kérdésre, miért épp őt vette el feleségül Andy Vajna.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!