KezdőlapBulvárValkusz Milán lesz az X-Faktor egyik mentora

Valkusz Milán lesz az X-Faktor egyik mentora

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gáspár Laci és Majka után az RTL bejelentette, hogy az X-Faktor idei évadának harmadik mentora nem más lesz, mint Valkusz Milán, a ValMar duó egyik oszlopos tagja.

Miközben Marics Peti a TV2-nél vállal műsorvezetői szerepet a Zsákba macskában, addig Valkusz Milán az RTL-hez igazol és ő lesz az X-Faktor egyik mentora, Gáspár Laci és Majka mellett.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – mondta a Blikknek az énekes.

„Saját magunk tanultuk meg ezt a szakmát, és bár egy idő után már volt segítségünk, az elején mindenben egyedül vágtunk bele. Éppen ezért pontosan tudom, mikor és mihez kell a bátorság, hogy az ember a következő szintre léphessen” – tette hozzá a jóképű énekes.

Valkusz Milán azt is elárulta, hogy már segített feltörekvő tehetségeknek, és nem kis vágya, hogy nagy slágereket írhasson, és együtt dolgozhasson producerként más tehetségekkel.

„Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem” – fogalmazta meg a célját Valkusz Milán.

Kíváncsian várjuk ki lesz az idei X-Faktor negyedik mentora.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet