Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lassacskán szakmai körökben nyílt titokká válik, hogy a két dinamikus, híres és befutott fiatal kapcsolata nem éppen zökkenőmentes. Sokat veszekednek, két hete szakítottak, aztán megint összejöttek. A látszat, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, lehet, hogy csal?

istenes-csobot

Egy szombat esti X-Faktor adásába Csobot Adél, mondhatni nem kis dekoltázzsal jelentkezett be, ami egyesek szerint azért volt, hogy az akkor nem éppen jónak mondhatni viszonyukat lángra lobbantsa. De úgy tűnik Istenes Bencét a dekoltázs is hidegen hagyta. Nem hogy nem sietett, hanem az éjszakát sem töltötte otthon a műsorvezető, inkább haverjaival szórakozott. De úgy látszik, az ő kapcsolatuk „se veled, se nélküled”, hiszen a múlt hét óta megint együtt vannak.

Istenes Bence nem éppen hosszútávú kapcsolatairól híres, sok ismert személyiség lépkedett már az oldalán. A listához tartozik Nádai Anikó, Kovacsovics Fruzsina és Iszak Eszti is, de egyik sem tartott túl hosszú ideig. Csobot Adél pedig egy izgalmas, céltudatos lány, aki tele van tervekkel, és fontos a karrierje. Koncertezik és színpadi szerepeket is vállal. Talán az is lehet, hogy nem akar leragadni egy férfi mellett?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!