KezdőlapBulvárVarga Irén szerint az emberek nem fogják fel "agyilag", amit mond: "Nagyon...

Varga Irén szerint az emberek nem fogják fel “agyilag”, amit mond: “Nagyon is össze tudom a szavaimat tenni”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Varga Irén igazi szenzációvá vált az interneten, nemrég Kisapám című dalát is kiadta, ami felrobbantotta az internetet és amit, ITT lehet megtekinteni.

Számos támadást kapott Varga Irén, művésznevén Máhiáná Roszállo, aki nemrég egy József Attila verselemzést tett közzé YouTube-csatornáján. Sokan azzal vádolták, hogy nem tud rendesen beszélni, erre érkezett is egy reakcióvideó, amivel az önjelölt énekesnő elmondta, nem az ő a beszédkészségével van baj, az emberek nem fogják fel “agyilag”, amit mond.

“Nem igaz, hogy nem bírom összetenni a szavakat, ez mind nem igaz. Nagyon is normálisan tudok beszélni, nagyon is össze tudom a szavaimat tenni, csak vannak emberek, akik egyszerűen arra nem képesek, hogyha megnéznek egy videót, vagy megnéznek egy tartalmat, nem bírják ő maguk agyilag felfogni, hogy miről szól az egész” – mondta Varga Irén a reakcióvideójában.

“Arról van itt szó, gyerekek, hogy értelmezni köll először, amikor megnéztek egy YouTube-ot vagy egy live adást. Értelmezzétek, hogy mit, mikor és miért néztek meg” – fogalmazta meg álláspontját Irénke, aki hozzátette, első látásra nem szabad senkit megítélni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet