KezdőlapBulvárVarga Viktor elindult a világhírnév felé

Varga Viktor elindult a világhírnév felé

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Csillag születik felfedezettje a hétvégén Norvégiában lépett fel, a hét elején pedig újabb felkérés érkezett külföldről.

Varga Viktort a második Csillag születikben ismerte meg az ország, bár korán kiesett, a karriere mégis meredeken ível felfelé. A tehetséges énekes szombaton Norvégiában, egy oslói jéghotelben lépett fel. Az eseményre az RTL Klub Fókusz műsorának stábja is vele tartott.

– Úgy tűnik, egy újabb nagy álmom valósulhat meg – mondta a csütörtöki Reggeliben, utalva arra, hogy nemzetközi karrier várhat rá.

Varga Viktornak nagy sikere volt a norvégok körében, a fellépést egyébként egy régi ismerőse hozta össze. Közismert nemzetközi popslágereket és saját dalainak angol verzióját adta elő.

A magyar srácnak akkora sikere volt, hogy a hét elején máris megérkezett az újabb felkérés: február 18-án Londonban lép fel. Ott pedig ki tudja, melyik ismert külföldi menedzser figyel fel rá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet