Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Erre a dalra vonult be a házasságkötő terembe Liptai Claudia.

Videónk van Liptai Claudia polgári esküvőjéről

A TV2 műsorvezetője június 9-én mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Pataki Ádám mestercukrásznak, ám a polgári esküvőt két nappal a lagzi előtt tartották az érdi Polgárok Házában.

Liptai Claudia és vőlegénye Christina Perri – A Thousand Years című dalára vonult be a terembe, a műsorvezető egy gyönyörű fehér ruhát viselt.

“Liptai Claudia és Pataki Ádám a lakodalom előtt két nappal az érdi Polgárok Házában mondták ki a boldogító igent egymásnak alig néhány fő jelenlétében. Egy lágy, szerelmes dalra vonult be a terembe a menyasszony és a vőlegény, azaz csak vonult volna, mivel a CD-lejátszó valamiért akadozott, így a zene többször is félbeszakadt. Hogy oldották meg a helyzetet? Kiderül a Story-ból! Az álomesküvő exkluzív részletei csak a ma megjelent magazinban!” – írja a Story magazin Facebook-oldalán, amelyhez egy rövid kis videót is posztoltak.

Ha kíváncsi vagy Liptai Claudia menyasszonyi ruhájára itt nézheted meg!

Pataki Ádám igazi ezermester

Liptai Claudia és Pataki Ádám a lakodalom előtt két nappal az érdi Polgárok Házában mondták ki a boldogító igent egymásnak alig néhány fő jelenlétében. Egy lágy, szerelmes dalra vonult be a terembe a menyasszony és a vőlegény, azaz csak vonult volna, mivel a CD-lejátszó valamiért akadozott, így a zene többször is félbeszakadt. Hogy oldották meg a helyzetet? Kiderül a Story-ból! Az álomesküvő exkluzív részletei csak a ma megjelent magazinban!

Posted by Story on Thursday, June 14, 2018


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!