Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A TV2 kitüntetett figyelmet szentel Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének. A ceremónia napjáig aktuális műsoraink folyamatosan beszámolnak az előkészületekről, április 29-én pedig élőben közvetítjük a nagy eseményt. Exkluzív interjúk, háttérinformációk, kulisszatitkok – minden, amit az évszázad esküvőjéről tudni lehet, a TV2-n!

Heteken át Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője lesz középpontban a TV2 aktuális műsoraiban. Nézőink napról napra nyomon követhetik az előkészületeket az Aktívban, a Mokkában, a Tényekben, a Naplóban és a Magellánban, első kézből értesülhetnek a legújabb információkról.

A nagy esemény hetében a TV2 riporterei Londonba utaznak, hogy exkluzív interjúkkal jelentkezzenek a helyszínről. A Tényekben naponta élőben jelentkeznek be kollégáink és számolnak be a legfrissebb fejleményekről, az esküvőt megelőző napon a Tények Este húszperces dokumentumfilmet sugároz a királyi család történetéről, esküvőiről.

Április 29-én, pénteken 12 órától stúdióvendégek szereplése mellett élőben közvetítjük a ceremóniát, melyet 15.30-tól megismétlünk. A Tények Este vendége a brit nagykövet lesz, a TV2 új show műsorának aznapi epizódjában, A Nagy Duett-ben pedig az évszázad esküvőjének jegyében készült extraprodukciót láthatnak a nézők.

Royal Wedding
Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének minden részlete – a TV2 képernyőjén!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!