Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A brit királyi család tagjai is emberek, ezért olykor követnek el ballépéseket, pedig kívülről az életük maga a tökély, pompa és gazdagság veszi őket körül, igaz, sok protokolláris eseményen kell megjelenniük, és a véleményüknek sem adhatnak bármikor, bármilyen témában hangot. De hát, valamit valamiért.

A napokban olyan aggasztó sajtóinformációk láttak napvilágot, amelyben szó esik Vilmos herceg, a leendő trónörökös hűtlenségéről. Az In Touch magazin szerint a háromgyerekes herceg úgy néz ki édesapja nyomdokaiba lépett, hiszen megcsalta feleségét, ráadásul annak egyik közeli barátnőjével, Rose Hanbury-vel, aki ráadásul férjezett. A pletykák szerint az affér akkor folyt, mikor Katalin hercegné Lajos herceggel volt várandós, és reggeli rosszullétek kínozták.

Az említett magazin szerint Vilmos és Rose titkos kapcsolata vélhetően 2017 végén és 2018 elején alakulhatott ki, és mikor ez Katalin fülébe jutott, azonnal megszakította a kapcsolatot Rose-val, de a hercegnő azóta sem tudta túltenni magát az ügyön, legalábbis ezt mondta egy palotaközeli belső informátor.

A magazin arról is beszámol, hogy az ügy kapcsán Katalin hercegnő nagyon megalázva érezte magát, mégsem akar válni.

A lap szerint a hűtlenség híre eljutott a királynőhöz is, aki már beszélt Vilmossal, és azt is megjegyzik, hogy öccse, Harry is kiakadt bátyjára, hiszen állítólagos hűtlenségével a monarchia jövőjét sodorja veszélybe.

Rose Handbury 35 éves, egykor fotómodell volt, Katalin egyik közeli barátnője, aki 2009 feleségül ment Cholmondeley márkihoz, aki 23 évvel idősebb nála. Három gyerekük van, a két ikerfiú, Alexander és Oliver, és egy kislány, akit Iris-nek hívnak. 2011-ben ott voltak Vilmos és Katalin világraszóló esküvőjén is. Rose-nak van kötődése a királyi családhoz, hiszen nagymamája II. Erzsébet esküvőjén koszorúslány volt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!