KezdőlapBulvárVilmos hercegék menekülnének a rokonoktól

Vilmos hercegék menekülnének a rokonoktól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vilmos herceg, Katalin és a négyhónapos kis György nemrég költözött be a Kensington-palotába, de máris menekülnének a túl kedves rokonok elől. A túlzott közeledés zavarja őket.

prince-william-1

Túl zsúfoltnak tűnik nekik jelenlegi otthonuk, hiszen itt lakik Harry herceg, és még számos unokatestvér, sőt apjuk, Károly is meglátogatja őket néha. Bizonyos híresztelések szerint inkább szeretnének visszatérni első közös otthonukba Angleseybe, ahol jóval nagyobb volt a csend és a nyugalom, zavartalanabb életet élhettek.

Az ottani szabad élet után Vilmost igencsak zavarja a sok közeli rokon, és édesanyja emléke is többször fel-fel bukkan Kensingtonban. Pedig II. Erzsébet mindent úgy intézett, hogy a fiatalok jól érezzék magukat: lakosztályukat az adófizetők pénzéből, mintegy 1, 1 millió fontból rendeztette be a kényelmüknek megfelelően.

Hiába vágyik Vilmos és Katalin nyugalomra, úgy tűnik, mégis „kötelességük” a Kensington rezidenciában maradniuk, hiszen a kis György, hivatalos besorolás szerint trónörökös, így nem mindegy II. Erzsébetnek, hogy milyen körülmények között nő fel a dédunoka.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet