Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az esemény fényképésze pedig azonnal lencsevégre kapta a szívmelengető akciót.

Az esküvői fotók általában azért készülnek, hogy megörökítsék a pár legszebb, legromantikusabb pillanatait, ám ennek a házaspárnak egy olyan csavar aranyozta be a nagy napot, melyet sosem fognak elfelejteni.

Clayton és Brittany Cook épp az esküvői fotózáson voltak, egy parkban, Ontarióban, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy fiú fuldoklik a közeli folyóban. „Körülnéztem, és Clay már a vízben volt, mi is történik itt?” – nyilatkozta a menyasszony a CTV-nek. Másodpercek töredéke alatt realizálta a férfi, hogy a gyerek bajban van, ezért gondolkodás nélkül ugrott, a vőlegényi öltönyében, és a felszínre hozta a fiút.

„A kölyök alámerült, és küzdött, tényleg nagyon harcolt az életéért. Szerencsére, csak egy kisfiú volt… így könnyű volt őt kiemelni a vízből.” – magyarázta az esetet Clayton Cook.

A házaspár és a fényképész szerint, minden bizonnyal egy másik gyerek lökhette be a fiút a vízbe. De ép bőrrel megúszta, és a testvére kíséretében, sérülésmentesen jutott haza.

A fotós két fényképet is megosztott a sikeres életmentésről a Facebook-oldalán. A visszajelzések, melyeket kapott, mind a vőlegényt dicsőítették, amiért „hihetetlenül bátor” volt.

„Nagyon gyorsan cselekedett, igazából mire észbekaptam, Clay már meg is mentette a gyereket.” – számolt be a fényképész az eseményről. A neje pedig még csak annyit fűzött hozzá, éppen ezekért az önfeláldozó tetteiért ment hozzá feleségül.

„Ez Clay, vagyis ezt jelenti Clay számomra.” – fogalmazott az ara. „Ez egy olyan tett volt részéről, mely ösztönből jött. Mintha a sors is úgy akarta volna, hogy mi akkor ott legyünk.” – vonta le a következtetést Brittany.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!