Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Továbbra is az X-Faktor az ország legnézettebb műsora, a hét öt napján pedig az RTL Klub műsorait választották a legtöbben a kereskedelmileg legfontosabb 18-49 éves korosztályban főműsoridőben.

A zenei tehetségkutató-versenyt a 43. héten a 18-49 év közöttiek 57,7 százaléka követte figyelemmel. Ez azt jelenti, hogy a teljes lakosságot nézve 2,5 millióan nézték.

Az előző héten főműsoridőben a 18-49 éves korosztály 30,1 százaléka kapcsolt az RTL Klub valamelyik műsorára, míg a kiemelt korcsoport átlagosan 27,2 százaléka nézte a TV2-t. Ezután a VIASAT3 (5 % SHR), az M1 (4,3 % SHR), a Cool (3,4 % SHR) és a Film+ (3,2 % SHR) következett a nézettségért folyó harcban.

A legnézettebb műsor ezúttal is az X-Faktor volt: az RTL Klub zenei tehetségkutató versenye nem veszít népszerűségéből, hiszen szombat este a 18-49 éves nézők több mint fele, 57,7 százaléka izgulta végig az igényes produkciókat. A teljes lakosságot nézve 2,5 millióan látták, ahogy a Summer Sisters befejezte a versenyzést.

A 43. héten a TV2 tehetségkutatója, a Megasztár volt a második legnézettebb műsor (48,6% SHR), míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az RTL Klubon vasárnap este vetített Gorilla bácsi című amerikai akció-vígjáték kapaszkodott fel (40,1% SHR).

Továbbra is népszerűek az RTL Klubon vetített sorozatok, hiszen a saját gyártású Barátok közt négy este is a legnézettebb műsor volt az idősávjában a 18-49 év közötti korosztályban. Csupán péntek este kapott ki a TV2-től a Megasztárral szemben.

Jól szerepeltek a külföldi sorozatok is, hiszen hétfőn Dr. Csont (29,7% SHR) nyert az NCIS-szel szemben (25,1% SHR), míg kedden a Barátok közt után volt csábítóbb program a Vészhelyzet (26,8% SHR), a Grace Klinika (26,7% SHR), mint a John Travoltával játszott A tábornok lánya című amerikai film (19,9% SHR).

Nem szégyenkezhetnek a saját gyártású műsorok sem, hiszen kedden a XXI. század (25,3 % SHR) legyőzte a Megamániát (12,8% SHR), csütörtökön pedig a Házon kívül (29,4% SHR) szintén a Megamániát (17,1% SHR).

A 44. héten a Titánok harcát rendezik a Vacsoracsatában, hiszen Kovács Ági, Fenyő Iván, Andy Vajna és Barabás Évi ragad fakanalat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!