KezdőlapBulvárZeneLibabőr-riadó: megérkezett Radics Gigi új kislemeze

Libabőr-riadó: megérkezett Radics Gigi új kislemeze

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Radics Gigitől a közönség már régóta várt egy nagyívű dalt, az énekesnő valódi adottságai ugyanis sokak szerint az ilyen libabőrt előidéző balladákban mutatkoznak meg igazán.

RadicsGigi_Barnalany

Az „Úgy fáj” óta Gigi most először enged a lírai csábításnak, vadonatúj kislemeze az angol nyelven is életre keltett „Barna lány”. A dal szerzője maga az énekesnő, az általa megálmodott dallamra a szövegírónak pedig sikerült megírni azokat a gondolatokat, amelyek az augusztusban 18. életévét betöltő tehetség talán legszemélyesebb belső üzeneteit közvetítik.

Gigi egy olyan lányról énekel, aki a céljaiért minden áldozatot meghoz, és kiáll azokért a dolgokért, amelyeket igaznak hisz. A „Barna lány” egyszerre lágy és erőteljes sorai között Gigi saját sorsáról, átalakulásáról és a megkülönböztetés elleni harcról is olvashatunk. A személyes tapasztalatokkal átszőtt szerzeményt az énekesnő mérföldkőnek tekinti a karrierjében, éppen ezért ősszel megjelenő második nagylemeze is a Barna lány címet kapja majd.

A dalt egyébként Amerikában hangszerelték, ahova az énekesnő időről időre kiutazik tapasztalatokat gyűjteni, zenészekkel ismerkedni és nyelvet tanulni. A felvétel producerei Spencer Nezey és Greg Ogan voltak – utóbbi olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint a Sugababes, Justin Bieber, Ne-Yo, Usher, Britney Spears, Anastacia, Kelly Clarkson, Rihanna, Leona Lewis és Flo Rida.

A kislemezhez kapcsolódó és azzal gyönyörűen harmonizáló fotókat Kelemen Éva készítette.

A „Barna lány” videoklipjét itt lehet megnézni:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet