Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Feldarabolt ing, majd levesben landoló mobiltelefon, amelyet Muri Enikő székhez kötözött pasijával akar megetetni – szokatlan, rendhagyó és meghökkentő lett Muri Enikő első klipje, a Késő már, amely a Fókuszban debütál.

Bár nem az ő neve hangzott el az X-faktor fináléjának végén, Enikő már február elején stúdióba költözött, és felénekelte első slágerét. A szókimondó dalon először mindenki meglepődött egy kicsit, mivel Enikő az X-Faktorban inkább líraibb oldalát mutatta meg.

A dal a Való Világ fináléjában debütált, nem véletlenül, mivel az énekesnő mentorként korábban Attilát és Seherezádét is tanította.

Hétfőtől X-Faktoros klipözön árasztja el az RTL Klubot: Enikő első dala mellett az első széria énekesei, Vastag Csaba, Janicsák Veca, Wolf Kati, a Summer Sisters, Takács Nikolas, Vastag Tamás és Király L. Norbi klipjeit és Kocsis Tibor, valamint Gyurcsík Tibi alkotásait is láthatják majd esténként az RTL Klub képernyőjén és megtekinthetik a weboldalon is.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!