Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy párkapcsolat nem csak a jó dolgokról, pozitív álmokról, rózsaszín ködről szól, hanem időről-időre meg kell küzdenünk a negatív érzésekkel, nézeteltérésekkel, szorongással és félelemérzettel is. Ha igazán fontos a párkapcsolat, érdemes dolgozni rajta, hiszen a legszebb álmok élhetőek át együtt.

Ha azon kapod magad, hogy időről-időre ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdened minden kapcsolatodban, akkor tudd, hogy nem a helyzet a hibás, hanem neked kell változtatnod a hozzáállásodon.

Az alábbi 3 jel arra utal, hogy igazi drámakirálynő vagy a párkapcsolatodban!

1. A dráma áthatja az életed

Mennyi időre van szükséged, hogy helyrerázódj egy veszekedés után? Szükséged van alkoholra vagy különböző kedélyjavítókra annak érdekében, hogy visszatalálj a lelki egyensúlyodhoz? A kapcsolatod tele van kihívásokkal, sokat veszekedtek? Ha állandó nézeteltérések között éltek, akkor talán itt az ideje továbblépni, mert ez a sok feszültség semmi jóra nem vezet.

2. Nem tudsz élni veszekedés nélkül

Bármennyire is furán hangzik, van, aki nem érzi jól magát egy nyugodt környezetben, szüksége van a vitákra, a feszültségek hatására tudja csak kihozni magából a maximumot. Azonban egyáltalán nem normális az, hogy állandó veszekedésben éljetek, inkább próbáljátok meg segíteni egymást abban, hogy rátaláljatok a belső békére, harmóniára.

3. Már nem csak otthon vitáztok

Ti is azok közé tartoztok, akik szemrebbenés nélkül kezdenek el veszekedni egy családi összejövetelen, vagy más nyilvános helyen? Barátaid nem értik, hogy miért vagytok még együtt, és azon is elcsodálkoznak, hogy minden egyes nagy veszekedés után újra egymásra találtok. Itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy mi tartja egybe még ezt a kapcsolatot, és egyáltalán mi értelme van.

Egyetlen kapcsolat sem működik felhőtlenül, de, ha csak a drámáról szól az életetek, akkor feleslegesen raboljátok egymás idejét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!