Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A legharsányabb nők nem mindig a legbátrabbak, az erős és magabiztos nők csak csendben, feltűnés nélkül élik életüket, nem kérkednek, nem tolakodnak. Amíg mindenki alszik, tégláról-téglára építik a birodalmukat!

Az erős nők megjárják a legmélyebb rétegeket is, majd csendben és nyugodtan tőrnek a csúcsra. Mindig azokról a nőkről gondolják, hogy szerények és visszafogottak, akikben legbelül egy dühöngő oroszlán lakik. Azonban az igazán szerény nőknek nem kell bizonyíték és visszaigazolás, ők tisztában vannak vele, hogy milyen lépéseket kell megtegyenek ahhoz, hogy tervük sikerüljön.

Határozottak, de sohasem harsányak, és nem kérkednek. Az erős nők olyanok, mint a főnixmadár, akárhányszor elbuknak és levágják a szárnyukat, mindig új életre kelnek hamvaikból. Az újjászületéshez nem várják más segítségét, hanem összeszedik minden energiájukat, és derűsen tekintenek a jövőre.

Az erős nők mindig látják a helyes utat, akkor is, ha a közvélemény valami miatt megbélyegzi őket. Sem a kritika, sem a rosszindulat nem tudja kedvüket szegni, ők csak mennek tovább a céljuk felé. Nem akarják legyőzni az ellenfelet, csupán teszik a dolgukat, és élik az életüket.

Tudják, hogy az egyetlen személy, akivel versenyezniük kell, az saját maguk. Tudják, hogy képességeik és elszántságuk közelebb viszi őket a cél felé. Minden nap arra törekszenek, hogy kiaknázzák a lehetőségeket, és tárt karokkal fogadják azokat a csodákat, amelyeket nekik szánt az élet.

Az erős nők mindig a szívük hangjára figyelnek!

Sikereik mindig ledöbbentik azokat, akik eddig alábecsülték és kritizálták őket. Akik kiállták már a próbákat, azok mindig teljes nyugalommal emelkednek a legmagasabb csúcsokig, míg el nem érik a győzelem tetőfokát.

Az erős nők kitartóak, és rendíthetetlenül dolgoznak egész életükben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!