Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Van valami ellenállhatatlanul vonzó abban, ha egy férfi kötényt köt a derekára, és hozzáértéssel forgolódik a konyhában. A nők nagyra értékelik, ha egy férfi főz és mosogat. De lássuk, pontosan mi állhat mindennek a hátterében.

Noha számos tényező közrejátszik abban, miért is talál egy nő vonzónak egy férfit, a főzőtudomány, és úgy általában a konyhai tevékenységek terén mutatott jártasság mindenképpen a lista elején találhatók. Ezért, ha egy férfi tud és szeret főzni, valamint a mosogatást is szívesen magára vállalja időnként, az hatalmas előnyt jelenthet a számára már férfiakkal szemben, ha egy nő meghódításáról van szó.

Úgy tűnik, nem csak a férfiak, de a nők szívéhez is a gyomrukon át vezethet az út, hiszen a nők egyenesen imádják, ha egy férfi kiismeri magát a konyhában, és igyekeznek olyan párt találni maguknak, aki ízletes, romantikus vacsorákkal kényezteti majd őket.

Az egyik fő oka annak, amiért a nők vonzódnak egy olyan férfihoz, aki kötényt köt és teljes figyelemmel a zöldségek felaprítására koncentrál, vagy éppen zamatos sült húst készít, hogy ez szinte azonnali kötődést eredményez, ugyanakkor felfedi a férfi érzékenyebb oldalát.

Európában az utóbbi években egyre több az olyan férfi, aki inkább hobbinak, mint háztartási kötelességnek tartja a főzést, és akiknél ez igazi szenvedéllyé vált. Ők az úgynevezett gasztroszexuálisok. Ezek a férfiak a konyhaművészet igazi mesterei, valóságos szakértők a jó borok és a minőségi alapanyagok kiválasztásában, és szeretik főztjükkel lenyűgözni a barátaikat és a kedvesüket.

Európában az emberek átlag napi 27 percet töltenek főzéssel, ezért talán nem is olyan meglepő, ha a nők többsége vonzónak találja, ha a párja feltalálja magát a konyhában.

Nehéz olyan férfit találni, aki nem csak főz és mosogat, de intelligens is, tudja, hogy támogathat egy nőt a munkájában, hogy nyújthat a számára biztonságot és empátiát. Azonban, amikor a nők a fentiekben leírt férfitípussal találkoznak, pontosan ezeket a tulajdonságokat látják meg bennük, ezért nagyra is értékelik ezeket a férfiakat, és szinte azonnal beléjük szeretnek.

Mindenesetre azt mondják, azok a férfiak, akik főznek, boldogabbá tudnak tenni egy nőt. Nos, te mit gondolsz erről?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!