Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vajon ki az igazi férfi a nők véleménye szerint?

A nők szerint az igazi férfi meghatározásának semmi köze nincs a bankszámláján található pénzösszeghez, a munkához, amit végez, a lakáshoz, amiben él, vagy az autóhoz, amit vezet.

Teljesen mást keresnek egy lehetséges társban, olyan tulajdonságokat, amiket csak viszonylag kevés férfiban találnak meg. És itt nem külső tulajdonságokra kell gondolni – magasságra és duzzadó izmokra – hanem olyan jellemvonásokra, amelyek elsősorban a viselkedést határozzák meg.

Sok nő véleménye szerint az ideális férfinak a következő 4 tulajdonsággal kell rendelkeznie!

1. El kell fogadnia a nő negatív tulajdonságait, bármik is legyenek azok

Minden nőnek olyan férfira van szüksége, aki képes elfogadni a hibáit, legyenek azok akár fizikai vagy érzelmi hiányosságok. Legyen szó bármilyen hibáról, ha kövér, alacsony, unalmas, túl sokat veszekszik, túl sokat iszik, vagy nem tud főzni, mindenképpen arra vágyik, hogy valaki elfogadja, úgy, ahogy van.

A nők általában bizonytalanok a hiányosságaik miatt, de ha egyszer megtalálják azt a férfit, aki képes biztonságérzetet nyújtani nekik, azt igazi férfinak tartják.

2. Legyen igazi hős az ágyban és a mindennapokban is

A nőknek olyan férfira van szükségük, aki valóságos Casanova az ágyban, és úriember az utcán. Ez olyan férfit feltételez, aki mellett a nő vágyik az intimitásra, és aki képes kielégíteni a vágyait.

Ha mindig odafigyel a nőre, szükség esetén a segítségére siet, és biztonságérzetet ad neki, akkor a nő igazi férfinak tartja a párját.

3. Szeresse feltétel nélkül

Legyen képes kimutatni az érzéseit bármelyik pillanatban, mindenféle hiányosságtól függetlenül. Ha képes megbocsátani a nő hibáit, tévedéseit – akkor a párja igazi férfiként tekint majd rá.

4. Vállaljon felelősséget

Azok a férfiak, akik képesek felelősséget vállalni az életben, igazán értékesek a nők szemében.

Ide tartozik például az is, hogy hajlandó elvinni a gyereket iskolába, gondoskodik a családjáról, kiveszi a részét a főzésből és más házimunkákból egyaránt. Az igazi férfi képes mindent jól és idejében elvégezni.

Ha valaki rendelkezik ezekkel az alapvető tulajdonságokkal, az, legalábbis a nők szemszögéből, igazi férfinak számít.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!