Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az orvos egész pályafutása alatt egy alternatív gyógymódot keresett rákos betegek számára. Az alábbi keverék serkenti az immunrendszert, megtisztítja a vérereket a toxikus anyagoktól, regenerál és energizál.

Úgy tűnik, hogy ez a keverék hatékony lehet a rákos betegségek esetén is. 1986 óta 45 ezer olyan gyógyult esetről tudnak, akik az ausztrál Rudolf Breuss receptjét alkalmazták. Az orvos egy 42 napig tartó kezelést állított össze, ez idő alatt csupán teát és az alábbi gyümölcslevet szabad inni.

A szakember elmondása szerint a kúra hatására a rákos sejtek az “éhezés” következtében elhalnak, de közben a szervezet megerősödik, és az egészségügyi állapot javulni kezd. A módszerről írt könyvet 7 nyelvre fordították le, “Breuss-kúra. A rák és leukémia gyógyítása gyógynövényekkel” címen magyarul is megjelent.

Hozzávalók:

  • 300 gramm cékla;
  • 100 gramm sárgarépa;
  • 100 gramm zeller;
  • 70 gramm nyers burgonya;
  • 30 gramm retek;

Alkalmazás:

A krumpli akár el is hagyható, kivéve a májrák esetében, ahol nagyon fontos szerepe van. A hozzávalókat mossuk meg, vágjuk kisebb darabokra, majd tegyük egy gyümölcs-centrifugába és préseljük ki. A levet töltsük egy üvegbe, majd tároljuk a hűtőszekrényben. A nap folyamán kis kortyokban fogyasszuk el, másnap készítsünk újabb adagot. Közben fogyasszunk cickafark, zsurló, zsálya, csalán és orbáncfű teát.

A Breuss-diéta 42 napon keresztül tart, melynek lényege a beteg sejtek halálra éheztetése. Az egészséges sejtek közben semmilyen kárt nem szenvednek. Breuss szerint a rákos sejteket a proteinek tartják életben, viszont a 42 nap alatt egyáltalán nem jutnak proteinhez, ezért elpusztulnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!