Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az álmok igazi kincsesbányák: egyszerre árulkodnak a félelmeinkről, a vágyainkról, a múltunkról, a személyiségünkről, sőt még olykor álmok képében üzeneteket is kaphatunk a felsőbb erőktől.

Létezik néhány tipikusan olyan álomkép, amelyek egyértelműen a felsőbb energiáktól származó üzeneteket tartalmazzák, most ezeket a szimbólumokat szedtük csokorba és azt is megtudhatjuk, hogy melyik álomkép milyen információt hordoz.

1. Kígyók

Az álmunkban megjelenő kígyó képe kétféle dolgot jelenthet. Az első pozitív tartalmú, az áthaladást, a változást szimbolizálja, a mostani éned készen áll, hogy egy újabb életszakaszba lépjen. A második kissé baljós tartalommal bír: egy olyan személy van a közeledben, akinek a szavában nem szabad bíznod, és biztos, hogy kettős játékot játszik. Ha végiggondolod az egész álmodat, biztosan érezni fogod, hogy melyik üzenetet képviseli a megjelent kígyó képe.

2. Farkas

A farkasok erős ösztönökkel rendelkeznek, nagyon függetlenek és magabiztosak, ezért nehezen riadnak vissza a veszélytől. Ha álmaidban egy farkas képe bukkan fel, az azt akarja sugallni, hogy nincs amiért szégyenlős legyél, és bátran bele kell állj az összetűzésekbe. Hallasd a hangod, csakúgy, mint ahogyan a farkasok teszik. Bízz az ösztöneidben és állj ki magadért.

3. Medve

A medve képének óriási gyógyító képessége van, és arra ösztönöz, hogy végre a saját gyógyulásod útjára lépj. Olyan emberekhez kötődtél, akik után joggal van szükséged egy kis felfrissülésre és regenerálódásra. Itt az ideje jobban odafigyelni magadra, és ahogyan a medve is teszi, egy kis ideig hibernálj, és csakis magaddal foglalkozz.

4. Sárkányok

A sárkányok nagyon sok kultúra szerves részét képzik és leggyakrabban jó szerencsét, védelmet és bőséget társítanak a lénye mellé. Ha egy sárkány jelenik meg az álmaidban, akkor a védőszellemeid biztosítanak arról, hogy melletted vannak és megvédenek minden negatív befolyástól.

5. Kutya

A kutya a hűséget, barátságot és az elkötelezettséget szimbolizálja. Ha az álmaidban megjelenő kutya ugat, akkor az egy intő jel lehet számodra, hogy vedd észre: mostanában túlságosan főnökösödsz a körülötted lévőkkel. Ha morgolódnak, akkor talán van egy személy az életedben, akinek megingott a bizalma irántad. A kiskutyák pedig a meglévő barátságaid fontosságát sugallják.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!