Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Borongós, hideg ősz idején jól esik egy csésze forró tea. Még kellemesebb, amikor magunk készítünk teát, s látjuk, hogyan színeződik át a forró víz.

A Happy Time teakészítő bögréje és pumpás teafű forrázója sokszorosan hat az érzékszervekre. Mindkét termék hőálló üvegből készült, így gyönyörködhetünk a tea szép színében. Hosszasan megtartja a víz hőmérsékletét, biztosítva, hogy az aromák és a vitaminok maximálisan kioldódjanak a tealevelekből. A rozsdamentes acél szűrő arról gondoskodik, hogy a teában lévő antioxidánsok a forró vízzel és a fémmel érintkezve ne károsodjanak.

Egy illatos, ízletes tea elkészítéséhez három alapvető kellék szükséges: jó minőségű teafű, szűrt, tiszta víz, illetve teakészítő edény a forrázáshoz. A teakeverékek és a szálas teák használatával még hangulatosabb szertartássá válik a teázás, nem utolsó sorban pedig több vitaminhoz jutunk általa, mint ha filteres teát fogyasztanánk. A Happy Time teakészítő bögréje és pumpás teafű forrázója kiváló társ lesz a teázás hangulatos pillanataiban.

Happy Time teakészítő bögre

Ajánlott fogyasztói ár: 3.490 Ft

Happy Time pumpás teafű forrázó

Ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!