KezdőlapÉletmódDivat5 szupergyors frizura - VIDEÓ-val

5 szupergyors frizura – VIDEÓ-val

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Valahányszor meglátsz egy jó frizurát az úton haladva, a barátnődön vagy a kollégádon, biztosan az első dolog az, ami megfordul a fejedben, hogy vajon mennyi ideig bajlódott vele?! Továbbá ígéretet is teszel magadnak, hogy ezentúl te is több figyelmet szentelsz a hajadnak.

Nem is annyira nehéz nap mint nap úgy kimenned az útra, hogy új frizurát hordasz.

Ha tudod, mit akarsz, és van is, miből választanod, 5 perc alatt összedobhatsz egy egyedi hajviseletet, amely különlegessé és egyedivé tesz téged, és a hajadat!

Még több frizuratipp itt!

Íme 5 olyan frizura, amelyet bármelyik napon elkészíthetsz, pillanatok alatt:

1. Halfarok

– lehet, hogy első látásra bonyolultnak tűnik, de ez a frizura valójában pofonegyszerű. Miután rájöttél, miként kell mozognod, néhány másodperc alatt össze is dobhatod! Az alábbi videóból nyomon követheted a lépéseket.

2. Csavart copf

– egy egyszerű copfot egyetlen csavarással különleges frizurává változtathatsz. Az alábbi bemutatóban lépésről lépésre kitanulmányozhatod a rejtély nyitját!

3. Elegáns konty

– amint tudod, kontyból sosem elég, így hoztunk neked egy különleges változatot, amely remek hajviselet lehet a langyos tavaszi napokon. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy az elegáns frizurákat csak egy hajszobrász képes összehozni! Nézd végig a kisfilmet, és máris profi lehet belőled!

4. Féloldalra fonott copf

– miután rájöttél, miként lehet többféleképpen is befonni a hajat, valódi hajkölteményeket hozhatsz létre nap mint nap a saját hajkoronádból, percek alatt. Az alábbiakban megtanulhatod, miként fonhatod be féloldalasan a tincseidet.

5. Kiegészített frizura

– ha tetszenek a hajkiegészítők, vond be őket a frizurád elkészítésébe. Egy egyszerű hajviselethez tökéletesen illik például egy fehér szalag, amelyet hajpántként vezetsz körbe a fejeden, a tarkódnál pedig csokorra kötöd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet