KezdőlapÉletmódDivatDivatos frizurák üzletasszonyoknak, 2009-ben is

Divatos frizurák üzletasszonyoknak, 2009-ben is

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Felejtsd el régi frizurád és vedd fel egyiket a hat ajánlatom közül.

Lassan mindjárt lejár az év első hónapja is, és azt hiszem itt az ideje egy kis megújulásra, kölcsönözzünk magunknak új arcot, és mivel mással tehetnénk ezt látványosabbá, mint egy új frizurával. 2009 alkalmával én is úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy új look felvételére, ami kellően modern és fiatalos, hiszen azt akarjuk megmutatni vele, hogy az idő múlása nem negatívan, hanem éppen ellenkezőleg, pozitívan hat ránk.

Most üzletasszonyoknak ajánlok 6 „office” stílust, garantáltan sikered lesz ügyfeleid és kollégáid körében.

Elegáns-konzervatív frizura

Légy te a legjobb üzletasszony, vágass magadnak rövid frizurát, egyenetlen tincsekkel, ezt pedig egy lépcsőzetes bretonnal kombinálhatod.

A haj legyen rövidebb a fejtetőnél, azért, hogy nagyobb volumenűnek tűnjön , és hosszabb a fülnél. A bretont ollóval „csipkedjük” meg, majd fésüljük oldalra.Kedvezően kiemeli az ovális arcot, ezzel pedig finomabb testtartást és fiatalabb arcot mutathatunk. Használjunk gyantát a haj elrendezéséhez.

Hosszú és egyenes

A hosszú és egyenes frizura emeli ki legtöbbször egy üzletasszony értékeit, főleg akkor ha a haj mellé ragyogás is társul.

Szárítás előtt használjunk egyenesítő krémet. Szárításra legalkalmasabb egy egyenes szőrű fésű. Ha megszáradt a hajunk használjunk fényesítő sprayt, így hajunk selymes, fényes és tökéletes lesz.

Rövid göndör hajfürtök

Ha a 2008-as év a bob frizura éve volt, 2009 a természetes göndör fürtök éve lesz. A frizura kialakítására használjunk hajhab és ser-gloss keveréket, majd ezután használjunk nagy hajcsavart.

Ha elkészült a kívánt frizura használjunk fixálót.

Egyenetlen bob

Ha folyton sietésben vagy ez a megfelelő frizura számodra, hiszen néhány perc alatt elrendezheted, és így akár a találkozókról sem késel el.

Hogy egyöntetűvé tedd hajad használj habot a dúsításra, utána pedig foehn hajszárítót.

Arcformádhoz igazítva ketté is választhatod hajad, de menedékes bretont is kialakíthatsz. Ha megvan használj fixálót és máris mehetsz a következő megbeszélésre.

Hosszú, menedékes

Ez a frizura sosem lesz divatjamúlt, függetlenül évszaktól és kortól. Ezért ha ezt a frizurát választod, sosem kell attól tartanod, hogy nem leszel trendi.

Válaszd ketté hajad bal oldalt, majd hajhab és egy kerek fésű segítségével fésüld befele a tincseket.

Úgy rendezd el a hajad, hogy mindkét felén egyenletesen hosszú legyen, majd használj fixálót. Nagyobb figyelmet igényelhet a hosszú breton, ezért itt használj erősebb fixálót, hogy ne legyen kellemetlen a viselése.

Vékony hullámos frizura

Ez az év az egyszerű és természetes színek éve, válasz ezért magadnak vékony hullámos frizurát.

Ha a hajad természetes hullámú elég ha formázó krémet használ, szárítsd meg a kezeid segítségével, ezután pedig fixálóval elég ha elrendezed.

A rebellis végeket hajgyantával igazíthatod a kellő irányba.

még több frizura »

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet