Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

img_5794 img_5846

A változatosabbnál változatosabb hajviseletek között a fonott frizura az egyik, amely kitartóan jelen marad a mezőnyben, folyamatosan megújulva, alkalmazkodva az legújabb trendekhez vagy éppenséggel alkalmakhoz.

Idén a hajfonatok főként a halcsont- és lófarokstílust, valamint a bohókás, romantikus hatást követik. Nem elhanyagolandó a konty sem, ami 2013-ban a francia mintát imitálja.

A fonás rendkívül esztétikus, elegáns és mutatós hajviseleti forma. Bármilyen alkalomhoz illik, bármilyen öltözék mellé. És könnyen is elkészíthető. Az alábbi útmutató segítségével, készíts te is kontyot magadnak. Habár nehéznek tűnik, nem az, de megéri az erőfeszítést!

1, Kezdd féloldalról a fonást, a füled mögött indulj el, egyszerű hármasfonással. Haladj a másik oldal felé úgy, hogy közben az összes tincsed hozzáfogod a fonathoz.

img_5794 img_5797
img_5803 img_5804

2, Amikor végigfontad a hajad, a fonatot tűzd fel a másik oldalra, (nem arra, ahonnan elindultál), szintén a füled mögé. Segítségedre szolgáljon egy vékony nyelű fésű, amellyel a fonat hátoldalán lévő tincseid elrendezheted, és odafoghatod azokat a hajtövekhez.

img_5806 img_5809

3, Csavard a fonott copfot annak töve köré, míg egy formás, elegáns és roppant ízléses kontyot nem kapsz. Néhány hajtűvel illeszd egymáshoz a tincseket, a fonat végét pedig dolgozd bele a csavarba.

img_5811 img_5814

4, Hogy elkerüld a szálló hajszál-effektust, fújj a hajadra közepes erejűt és fénylő hatású hajfixálót.

img_5834 img_5846
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!