Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Imádjuk a nyarat, és örülünk a meleg napoknak, ragyogó napsütésnek. De hogy is ne örülnénk, mikor reggeltől estig lenge ruhákban, kényelmes blúzokban és rövidnadrágban járhatunk? És nem tudjuk elkerülni az örökös problémát: hogyan viseljük a hajunk? Ne is melegítsen, szemünkbe se lógjon, és még változatos is legyen.

3-nyari-laza-frizura

Három egyszerűen elkészíthető frizurát hozunk most neked, hogy ne csak a lófarok és a megszokott konty legyen a nyári hajviseleted.

1. Fonott konty

Idén nyáron a fonatok rendkívül menőek. Ezért gondoltuk úgy, hogy neked is tetszeni fognak. Szükséged lesz hajtűkre, 2 hajkötőre, 2 kis hajcsipeszre, hajcsavaróra és fixálóra. Kezdj el rendezetlen fonatot készíteni, fejközéptől, és dúsítsd fel az egészet egy kis konttyal, amelyet a fejed tetejére helyezel. A maradék hajad is fond be, majd csavard a konty köré. És hozzuk a kisfilmet, amely segít pontosan követni a lépéseket.

2. Rendezetlen francia stílus

Biztosan láttál már te is az utcán sétálni rendezetlennek tűnő, de nagyon stílusos frizurájú lányokat. Gondoljuk, te is elméláztál azon, hogyan áll ilyen jól a hajuk, holott alig szenteltek neki némi figyelmet? De ez nem egészen így van. A rendezetlenre fésült frizura mutatós, továbbá könnyű összehozni. Nem kell hozzá más, mint hajtűk, fixáló és egy hajpánt. Kezdd ott, hogy feltupírozod a hajad, a frufrutól a fejed búbjáig. Aztán fogd össze a hajad, mintha copfot kötnél, és csavard körbe, mint a kontyot, meg-megtűzve egy-egy csattal menet közben. Végül borzos kis frizurád lesz, amit hajpánttal szelídíthetsz meg. Íme az ezt bemutató kisfilm.

3. Laza konty hajpánttal

Emlékszel azokra a napokra, amikor fogalmad sem volt, mit kezdj a hajaddal, és még időd se jutott, hogy mégis valamit kihozz belőle? Na, ezekre a napokra szánják a laza hajviseleteket, amelyeket egyszerű elkészíteni. Néhány csat kell hozzá és egy hajpánt. Az alábbi filmecske pedig mindent megmutat a lépésekből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!