Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

frizura-munkara

Ha munkába is megy, a nőnek szépnek és rendezettnek kell lennie, a frizurája pedig alkalomhoz illően elegáns és ízléses. Íme néhány tipp, amellyel te is kihangsúlyozhatod hajad szépségét, nap mint nap, a munkahelyeden.

A lófarok egyike a legpraktikusabb és legkedveltebb hajviseleteknek. Tökéletesen fest, könnyen elkészíthető és kényelmes. Mi több, többféle módja van annak is, hogy variáld, feldobd mindig valamivel.

modern-frizura2013

Egy másik közkedvelt frizuratípus a fonás, amelyet inkább a meleg napokra ajánlnak a szakértők, de szintén könnyen elkészíthető és éppoly praktikus, mint a copf. A fonott frizura is többféle variánsban létezik, a hajadból akár kontyot, akár copfot fonsz, halgerincfonással vagy parkettfonással, az eredmény egy lesz: gyönyörű haj, elegáns frizura, romantikus hatás.

frizura2013

Kontyokat is nagyon könnyű formálni, főként középhosszú és hosszú hajból. Ez a hajviselet inkább az irodai munkához illik, de ez nem aranyszabály. Amikor kedved hozza, csavard kontyba a hajad féloldalt, a tarkódnál vagy a fejed búbján, és diszkrét kiegészítőket is tűzhetsz hozzá.

frizura58

A hullámok, enyhén borzolt fürtök is divatosak, viszont kissé több odafigyelést és időt igényelnek, hacsak nem természetes göndör a hajad. Szükséged lesz hajcsavaróra vagy hajsütőre (vagy mindkettőre), és hajhabra. A kissé kócos hatást egyenes hajból is kihozhatod, hajvasalóval és egy kis hajhabbal.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!