Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy könnyen elkészíthető, nagyon csinos hajkölteményt mutatunk most. Eléggé laza ahhoz, hogy ne zavarjon a nyári melegben, de mégis elegáns és nőies.

konnyu-frizura

Alig pár perc és könnyedén elkészítheted ezt a tarkón fekvő nyári romantikus és laza kontyot. Ha csupán pár perced van a készülődésre, vagy valami különleges, de egyszerűen elkészíthető hajra vágysz, jól jöhet az alábbi ötlet.

Első lépésként, fújd be egy kis volume spray-el a hajad, és fésüld át, hogy jobb legyen a tartása, nagyobb legyen a tömege. A felső részből válassz le egy kevesebb részt, tűzd össze ideiglenesen, majd egyik oldalt is végezd el ugyanezt a műveletet.

A maradék részt hátul kösd össze egy gumival lófarokba, majd tekerd fel laza kontyba, és rögzítsd egy pár hajszál csattal. Ezután fogd a fenti tincset, és tekerd a konty köré. A végét rögzítsd egy csattal a konty alatt. Az oldalsó tincset kissé sodord meg, majd ezt is tekerd a kontyra, a végét tűzd le, de hagyhatod, hogy egy kis része huncutul szabadon kunkorodjon.

Az egész frizura lényege a lazaság, egyetlen tincset se rögzíts szorosan.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!