Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem túl könnyű otthon, főleg egyedül elkészíteni a mohikán hajfonatot, de egy jó fodrász mindent megtesz a klienséért. A divatos és különleges fonat szinte minden alkalomra talál: akár házibuliba mész, akár te leszel a menyasszony, vagy éppen csak az irodában akarsz jól fésül, ám mégis menő lenni – ez a tuti megoldás.

mohikan-frizura

Erre a hajfonatra egészen biztosan mindenki felfigyel, hiszen nem csak egy egyszerű fonásról van szó, hanem a látványra is igencsak nagy hangsúlyt fektettek. Akár oldalból, akár elölről nézzük, a hatás elragadó.

A mohikán frizurát a punk stílus ihlette, eredetileg csak az oldalt erősen felnyírt, és fejtetőn meghagyott hajstílust hívták így, mára azonban csodálatos fonat fejlődött ki az irányzat segítségével.

Számos sztár viselte az eredeti mohikánfrizurát, a legjellemzőbb mégis David Beckemre volt. Mohikán hajfonattal manapság számos színésznőt láthatunk, legyen szó akár családi kirándulásról, akár a vörös szőnyegről.

Az alábbi videókon megnézhetjük, hogy lesz egy egyszerű hajfonatból bájos mohikán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!