Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Idén nyáron a pasztell árnyalatok viszik el a pálmát, így a halvány kék, zöld, rózsaszín, sárga, narancssárga és a lila lesz a divatos. A legnagyobb divatházak már piacra dobták az idei szezon körömlakk-kollekcióját, a leggyakoribban előforduló színek pedig a pasztell árnyalatok voltak.

Egy másik tendencia, amely hódítani fog 2012 legmelegebb napjaiban, az „ombre” stílus, amelyet Rihanna keltett életre azáltal, hogy a nyilvánosság előtt a körmök vége felé fokozatosan sötétedő manikűrjével jelent meg.

Így ápold a kezeidet

A rajzocskák továbbra is divatosak maradnak a körmökön. Ez esetben a közkedveltebb minták közé azok tartoznak, amelyek alapul egy sötétebb árnyalatú körömlakkot vesznek, a „hímzés” pedig arany vagy markáns ezüst színnel készül.

A türkiz a 2012-edik év nyári időszakának főszereplője lesz! Ezért igyekezz már most beszerezni egyet, amelyet sikeresen megvillogtathatsz majd a fürdőruháddal együtt akár a tengerparton.

20 manikűr-tipp, hogy a nyár még színesebb és vidámabb legyen

És nem utolsó sorban, a szakértők szerint, az esti, alkalmi vagy baráti találkozások során a legjobb választás idén a sötét piros színű körömlakk lesz.

Készülj hát fel a nyárra, ugyanakkor érdemes megtekintened a manikűrtippjeinket is!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!