Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kislányok egészen biztosan hangosan visítják, hogy „igeeeen!“, de mivel az ember lánya sosem nő fel igazán, egészen biztosan számos nő vágyik ilyen hercegnős kontyra.

jegvarazs-haj2

Most megmutatjuk, hogyan lehet elkészíteni.

A fül fölött kb. két újnyira válasszunk le a hajból egy kisebb részt, és azt fésüljük át a másik oldalra. Ezzel együtt az egész hajból különítsünk el három részt, de még mindig csak az egyik oldalra fésülve dolgozunk.

A középső tincset kössük meg egy gumival, erre csak később lesz szükségünk. A másik két tincset a fejtetőn fésüljük egybe, és enyhén kezdjük el tupírozni. Majd fésüljük le egy kefével, hogy sima, de mégis púpozott részt kapjunk. Ezt is rögzítsünk szorosan a fejtőhöz egy gumival.

A gumi alatt bújtassunk át egy kék szalagot, majd sodorjuk fel a hajrészre. Ez a művelet nagyon jól látható a videóban. Tekerjünk ebből a részből egy kontyot, közben csattokkal rögzítsük, majd a végén a kilógó szalagdarabot vágjuk le.

Ezután következik a mű megkoronázása, az első hajtincsből sodorjunk a videó alapján egy tincset, melynek a végét szintén a konty köré tekerjük majd. Teljesen egyszerű elkészíteni, főleg, ha közben nézzük a felvételt is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!