Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A gladiátor szandálok már jó pár szezon óta a divatbemutatók kifutóit erősítik. Amikor először megláttam őket azt gondoltam, hogy csupán egy designer örült ötlete lehet, de lám eddigre már belopta magát a mindennapjainkba.

gladiator-szandal2013

Egyre elterjedtebb a gladiátor szandál, sokak örömére, mások megrökönyödésére. Ha jobban belegondolunk, ez a modell lassan kapaszkodott fel a ranglétrán az utóbbi évek divatjában, idén biztosan még marad. És ha csak arra gondolunk, hogy a gladiátorok 70 évvel Krisztus előtt már ezt a lábbelidivatot hordták, nos akkor elmondhatjuk, hogy a gladiátor szandál nem ment ki a divatból.

1-nyfw-ss2013-shoes

Gladiator-Sandals

Visszatérve a jelenbe, a gladiátor szandálok hosszabb verziói a lapos talpú szandálnak, amelyet minden nyáron látni lehet a nők lábán. Idén ez lesz a tökéletes választás számodra, a szín- és anyag-változat pedig bőven kínál mindenki számára megfelelőt.

Ha úgy döntöttél vásárolsz magadnak legalább egy pár szandált azt rövidnadrággal, miniszoknyával vagy szexis ruhával párosíthatod. A gladiátor szandál rövid változata is megtalálható, amelyet skinny farmerrel vagy csőnadrággal társíthatsz.

high-gladiator-sandals-street-style

Jennifer Lopez

A dicséretek biztosan nem maradnak majd el. Bevállalod idén nyáron?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!