Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

tavaszi-nyari-frizura2013

Mert minden nő napirenden szeretne lenni a divattal, most 5 frizuratippet hozunk, az idei tavasz-nyár legmenőbb tendenciáiból.

lofarok-frizura

1. Csavart lófarok

A lófarok sosem lesz ómódi. 2013-ban viszont megint sikerült megújulnia, és egy másik oldalát is megmutatnia. Elegáns, nőies jegyekkel, a csavart copf egykettőre becsempészte magát a dizájnerek ötlettárába. Önmagában is tökéletes, de ha van bátorságod hozzá, szalagot is fűzhetsz a tincseid közé.

feloldalas-frizura

2. Féloldalas választék

Ezt a típusú hajviseletet többféleképpen is testre lehet szabni: lófarokba kötve vagy ezzel kombinálva, szabadon engedve, kontyba fogva, stb. Válaszd ki a hozzád és hangulatodhoz legjobban passzoló frizurát, a végén pedig dobd fel egy kis „borzos-effektussal”.

fonott-frizura

3. Fonott tincsek

A fonás is azon frizurák közé tartozik, amely sosem megy ki divatból. Friss, üde vonásokkal látja el a hajviseletet, és rendkívül elegáns. Ezért megállja a helyét a különleges alkalmakon is.

asszimetrikus-frizura

4. Asszimetrikus frizurák

2013-ban nagy teret hódítanak az elvont stílusú, asszimetrikus vágású frizurák. Ezek kialakítási módja lehet teljesen egyéni, így minden nő magára találhat ebben a stílusban. Kiváltképpen a fiatalos és merész hölgyeknek ajánlják.

hullamos-frizura

5. Hullámos, göndör frizurák

A hullámos vagy göndör tincsekbe szedett hajviselet különleges idomokkal és kiegészítőkkel érkezik, amelyek által romantikus hatást keltő frizura nyerhető. A meleg napok közeledtével, a virágok hajba tűzése bájos, pajkos frizurát eredményez.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!