Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2013-ban számtalan férfi-frizura vált divatossá, hála a számtalan módszernek, amellyel az erősebbik nem tincseit is ráncba lehet szedni!

ferfi-breton

Idén elsősorban a frufrus hajviselet a hódító, a felhozatal pedig nemcsak stílusban, hanem kivitelezésben is változatos, azaz minden ízlésnek megfelelő. A frufruk körül elsősorban a hosszú a menő, rövid tincsekkel kombinálva – ez a hajvágás fiatalítja a vonásokat.

Amennyiben te is azon férfiak közé tartozol, akiknek fontos a megjelenés, és vonzó frizurát szeretnének maguknak, viseld a hajad magasra fésülve, enyhén dúsított hatással. Hogy tartós legyen, használj hajhabot vagy hajfixálót, de ne vidd túlzásba a hajviaszt vagy a formázó gélt. Hidratáld megfelelően a hajad, és minden hajmosásnál használj elektromosság-gátló balzsamot. Amennyiben gyorsan zsírosodó hajtípusod van, ezt a műveletet hetente egy alkalomra csökkentsd.

frizura1

Ha kerek az arcformád, extra-hosszú frufruval vagy barkóval korrigálhatod az arcformád.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!